Fredag!

Funderade på att strejka och stanna i sängen, men när Marcus drog Oscar till sängen och då satt Oscar med sitt största leende bredvid mig, så glad att se mamma. Då smälte jag och trots tröttheten var det inga problem att stiga upp och fixa frukost, vika tvätten, leka med Oscar och nu snart fixa lunch. Ska jobba i eftermiddag, men det känns inte alls svårt. För det är fredag. Idag. Snart helg.
Oscar har slagit sig ordentligt i näsan när han ramlade rakt mot soffbordskanten. Ett ordentligt blåmärke vid näsan och den är lite svullen. Ont i hjärtat, vi vill ju kunna skydda honom från farligheterna, samtidigt som det nog är oundvikligt att man måste lära av diverse misstag och på så sätt lära sig hur världen är. Den är hård ibland. Ja det är så det....

Trevlig helg,

kram fredagskvinnan

Kommentarer
Postat av: pia

Hej vännen, ja visst är det fantastisk att vakna till ett morgonleende utom denna värld! All trötthet bara rinner av en och allt känns lätt. Härligt!
Synd om stackars Oscar, man får vara tacksam så länge det inte blir ngt jätteallvarligt, hemska tanke.
Njut av helgen,
största kramen!!!

2007-09-29 @ 09:58:32
Postat av: Anna

stackars oscar.. jaa Lukas och Noah har fatt manga blamarken och dom borde val satta rekord pa guiness rekord bok for massor av blamarken... haha.... vad mysigt ni hade pa 6arsjubelium... vi ar sa daliga pa att fira... men det ar ju snart vi firar var 8ars jubelium.. da fanken ska det bli ngt!! hehe... kram..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback