Mer upptagen kan man inte vara...

Åh... att renovera ett hus tar mycket mer tid än man tänkt sig. Man brukar säga att det tar fyra gånger mer tid, och dubbelt så dyrt. Det stämmer så bra i vårt fall. Rivit två väggar mellan kök och vardagsrum- så nöjd, nöjd med beslutet även om vi förlorade ett rum på köpet, men det överväger väldigt lätt den öppna planlösning vi nu fått. Grovjobbet med att riva tapeter är förhoppn. färdigt idag. Kanske tapetsera om på nedre våningen. Inga och Tommy har gjort ett fantastiskt jobb med Oscars rum och vårt sovrum. Vi är otroligt tacksamma för all hjälp vi fått. Imorgon kommer förstärkning från Falkenberg. De är efterlängtade. Det är lite svårt med Oscar i hälarna, men han har varit otroligt tålamodig, om inte för nyfiken ibland. 

Nu ska jag packa, packa, packa, packa i all ändlighet. Hoppas Oscar kan hjälpa mig idag, och förstå att vi skall packa NER, inte UPP. 

Fortfarande svårt att förstå vi snart ska bo i ett hus i Lillån. Mycket längre tid att cykla, men mycket mer plats. Jag kommer att sakna närheten till stan, men vi bor inte så väldigt långt bort egentligen. Bara 5 km extra. 5 km extra motion enkel, det är ju inte fel det. Tidmässigt en halvtimme extra kanske. 

Ok, Oscar har tagit fram en låda= nu sätter vi i gång!

Kram Miss Flyttlåda 

Kommentarer
Postat av: Cokoris

:-) kul höra ni kommit igång med renoveringen ja jag hoppas oscar hjälpt dig packa ner, och inte upp, om han envisas med att packa upp så får du säga till honom att han FÅR packa upp i Lillån men inte nu ;-) fniss!! snälla människor som hjälper till att riva och sånt hos er! perfekt med att känna folk som kan göra sånt.
pusspusskram

2008-02-19 @ 18:32:06
Postat av: Inga och Tommy

Roligt att vara med i ert husprojekt, men vi hade hoppats hinna mycket mer.
Husägare sedan 40 år och ständigt i renoveringstagen

2008-02-20 @ 18:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback