Vilket jobb..

Sjunde dagen idag och vi är verkligen inte färdiga. Vi som pratade om att flytta för några dagar sedan. Men imorgon är det DAGS på riktigt. Orkar inte ladda ner före,-o ch efter bilder, men åtminstone ett par bilder på hur vårt hus ser ut nu. Väldigt nöjd, men mycket återstår att ta itu med. Och fortfarande svårt att förstå det är VÅRT hus.

Så, när vi börjar jobba igen på måndag så kommer det att kännas som om vi går på semester. Har jobbat dygnt runt, nästan, i en vecka.

image201
Vårt sovrum, tapetserat med ECO Bloom

image202
Vardagsrummet, med en fondvägg tapetserad med Moment Art, skandinavisk design
(Borås tapeter)

Oscar springer fram och tillbaka på nylagt golv och det är jättestort. Det blev ett lyckat val vad gäller tapeter. Vi har länge varit osäkra på om vi ska ha fondvägg, och i så fall vilken sådan. Den här känns helt rätt. Lagom och ändå mönstrat. Nu ska vi äta middag och ta en paus ikväll för att samla nya krafter till flytt imorgon. Äntligen, äntligen!!!!

Kram Miss Skandinavien

Kommentarer
Postat av: piggelin

fina fondväggar!..
Oscar ser ut som han hade kul:-)

Postat av: Cokoris

Gud vilka fina tapeter ni valt, gillar dem och Oscar, vad stilig han är, jättesöt pullover! Nä hela han är SÖT!!! vill äta upp honom grrr. hehe pusskram

2008-02-22 @ 17:46:58
Postat av: Cokoris

P.s lycka till med flytten skulle jag också säga men missade det! tänker på er i morgon

2008-02-22 @ 17:47:27
Postat av: jenny

Väldigt väldigt fint! STOR KRAM

2008-02-22 @ 22:53:15
URL: http://jennyk.blogg.se
Postat av: Inga

Så fint att ni hann lägga nytt golv i nedervånging. Det bir ju väldigt snyggt och ser säkert ännu större ut nu. Har ni lyckats städa bort det mesta av betongdammet?
Lycka till med flytten och huset!!!
Kram

2008-02-23 @ 11:45:23
Postat av: Sofia

ni verkar ha det jättefint!! ska bli spännande att få besöka er sen! :) oscar ser så stor ut på bilden :) ses snart, kram!

2008-02-23 @ 12:00:59
URL: http://sosia.blogg.se
Postat av: Mormor

Kära alla tre. Jag tycker verkligen att Ni valt väldigt fina tapeter. Lite beige, ger sådant varmt intryck. Oscar verkar som om han redan trivs bra. Ser så nöjd ut.

Kram Mormor

2008-02-24 @ 22:41:20
URL: http://flyfishing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback