HAVREGRYN A´LA OSCAR

Hej igen!

De två veckorna har gått fort. Bara en flyttlåda packad än så länge. Oscar trivs förträffligt bra på dagis och det underlättar så väldigt mycket att lämna honom imorgon på riktigt och veta att han tycker det är roligt. Det har inte varit något problem att sticka därifrån under inskolningsperioden. Oscar hinner nästan aldrig att säga hejdå till oss, men blir jätteglad när vi kommer.
Han har börjat klättra på möblerna och det gör han mycket fort och smidigt. Plötsligt står Oscar med två halvskalade clementiner  som fanns i fruktskålen på matbordet. HUR?
Han pressar in sig i cd-stället som vi nu lagt på golvet eftersom det står så ostadigt nu utan alla DVD,- och CDskivor och fastnar med baken i den mycket smala bredden. HUR? 
Det är svårt att inte att förstå att han nu hela tiden testar sin förmåga, eller rättare sagt förmågor. I morse låg vi kvar i sängen en stund medan Oscar ville röra på sig och plötsligt stod han bara så där med kökets största kniv. HUR?

My god! Vi måste verkligen, på allvar hålla ett öga på hans förehavanden. Marcus säger ibland så här när det blivit märkligt tyst: Nu har Oscar hittat på något nytt och mycket spännande att göra. I bästa fall innebär det en massa oreda, samtidigt som vi uppmuntrar honom att utforska (förstås utan någon som helst fara), och just nu är köket en favoritplats, inte svårt att ta miste på enligt. bilderna härnedan.

image194

image195

image196

image197
Hej!!!!

Helgen har annars bjudit på mycket umgänge med vänner, soffinköp, trevlig mammaträff (nästan!), söndagmiddag och avslutas nu ikväll med ett långt bad med Oscar till hans stora glädje. Förstås!

Skön söndag önskas ni alla!

Kram Fröken Havregryn

Kommentarer
Postat av: moa

jag har skickat med boken t victor. förhoppningsvis ger han den t dej imrg :D

Postat av: Cokoris

GAPSKRATT! ja ni måste verkligen ha full koll på honom men det är härligt hur snabbt han blivit, i ena sekunden tror man har koll på honom i det andra är han övertäckt med kakao, havre eller ngt annat eller hunnit skala en clementin eller rivit ner hela inredning... haha tack för kvällens skratt! skrattar nästan alltid varje gång det är nytt i det här bloggne..fortsätt så! :) och sluta för all del inte publicera bilder på busungen! PUSS -packa packa!! inte långt kvar tills ni flyttar :-)

2008-01-27 @ 21:22:13
Postat av: Mormor

Ja Alexandra,vet ej vad Marcus hittade på, men vad Du gjorde i Oscars ålder.Vi bodde England och skulle ha gäster, kunder, som Din pappa bjudit hem. Jag vänder mig om och Du har fått tag i flor- sockerpaketet,pudrat hunden. Jag öppnade köksdörren Hunden tog en runda i trädgården i ösregn.In kom det en dyvåt hund, doppad i sockerlag. Gästerna kom

2008-01-27 @ 23:50:18
URL: http://flyfishing.blogg.se
Postat av: jk

Åh vad jag skrattade åt det mormor skrev!

2008-01-30 @ 17:39:22
Postat av: Cokoris

Haha, då vet vi varifrån Oscar fått det här med kakao och havregryn, minsann försökte Alexandra göra glasyr av hunden?? mumsigt

2008-01-30 @ 20:35:59
Postat av: Inga Ribbelöv

Hej!
Härligt med barn som är nyfikna. Vilken havregrynskille ni har - underbart. Andreas favoritplats var ju också i köksskåpen. Blir nog skönt med ett lite större kök snart!!
Vi ses nog snart.
Kram

2008-01-31 @ 11:36:03
Postat av: Johanna

Det är väldigt kul att läsa dina blogg! Och bilderna du/ni tar är väldigt fina. Lycka till med flytten och hoppas ni trivs som fisken i vattnet!

2008-02-01 @ 00:51:11
Postat av: Simone

Där har ni bus pojke..hihi.. Fina bilder!! Kramm

2008-02-05 @ 22:39:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback