I am back...

Nästan. Skriver på jobbet nu. Glocalnet har KOMMIT igår. men uppkopplingen till vårt nummer sker först den 29 mars. Ska ringa och kolla om det är möjligt att bli uppkopplad tidigare än så. Jag klättrar inte på väggen direkt, men det underlättar så mycket att kunna kolla saker och ting hemma också, och jag hinner inte med e-mailkontakt på jobbet heller. Internet är bra att ha. Helt enkelt.

Påsklovet har varit skönt på många sätt. Vi beslöt att inte göra något med huset. Vi behövde avkoppling båda två, och ville ägna oss åt god mat och umgänge och det blev mycket av det också. Oscar har varit påskkärring i lördags. I fem minuter typ. Men rosiga kinder och fräknar blev kvar hela dagen. Bjuder på bilder när vi fått igång någonting som är jättebra att ha hemma.

Måste planera två lektioner nu. På återseende!

Kram Miss arbetande Kvinna

Påsk!

Idag sista arbetsdag innan påsklovet. Jag har klagat över att påsklovet var dumt framlagt så nära inpå sportlovet, men jag tar tillbaka det. Det passar oss alldeles perfekt. Vi har ju som bekant flyttat, och får en hel vecka ledighet till att fixa huset. Marcus har äntligen fått en plats på vardagsenheten, till hans stora lycka, och har inte lika mycket ledighet som jag, men åtminstone tre hela dagar. Och då får vi pyssla om familjen Landström från Falkenberg. Marcus planerar en skattjakt i skogen och ska rita en karta till lilla Klara och gömma ett påskägg.

Oscar trivs fortfarande jättebra på dagis. Tecknade KÖRA BIL DAGIS imorse. Tre ord. Det kommer nya tecken nästan varje dag nu. Vi ska på ett uppföljningssamtal om inskolningen och hur det fungerar för Oscar. Känns så stort att gå på samtal om vår son. Föräldramöte och utvecklingssamtal senare i vår också, och vi bråkar redan om vem av oss ska gå. Kanske införskaffa en barnvakt då och vi har några heta namn på vår lista.

Jag hittade en kökslampa, den som ska stå överst matbordet i genomskinligt glas, jättecoolt och jättesnyggt, kostar sextonhundra, dyrt, jag vet men den vill jag verkligen ha- men Marcus sade till min stora besvikelse: Njaae. jag vet inte. Inte på grund av priset utan att han vill ha mer färg medan jag gärna kör med vitt, vitt, vitt. Jag tycker det är så kul att Marcus intresserar sig för inredning, verkligen, men innerst inne, i den mycket mörka inre rummet i kroppen måste jag erkänna att jag tycker det vore skönt att få bestämma vissa saker själv! Ok. Kompromiss på G. Jag vill även ha vitt runt matbord med fyra vita stolar. Marcus svarade: Inte vitt. Förstår han inte att det blir jättesnyggt och stilrent? OK. Kompromiss och övertalning pågår.
 
Glocalnet, det gör ingenting om ni skyndar på lite.

Glad påsk på er om jag inte bloggar före påsk, och det hänger på ja, igen, Glocalnet.

Kram Miss Glocalnet

Ingen internetkoppling än....

Bredband är beställd, men det tar tid. Smygskriver lite på jobbet nu. Huset känns mer och mer bebott, men långt i från färdigt. Marcus och Tomas fixade taket i köket i lördags. Många timmars arbete och ändå blev det inte ens målat. Återigen måste vi påminna oss själva att det tar längre tid än vad man räknat med. Förhoppningsvis ska det målas ikväll. Måste berätta en mycket rolig sak. Oscar hittade ett ägg i kylskåpet och vad gjorde han med ägget? Bankade med den på sitt huvud. Jag gapade och undrade varifrån han fått idén, för det känns som om han sett någon rolig seriefigur som gjorde likadant att han ville testa själv. Givetvis rann det äggvitan och gulan genom hela håret och gissa vad straffet blev?

Ett bad. Till hans förtjusning.

Kram EBK

En Bredbandlängtande Kvinna