26 oktober 2008

Då var det dags för Oscar att fylla två år. Givetvis såg vi till att han först blev uppvaktad i sängen, fast han lyckades att vakna innan oss väldigt, väldigt tidigt och självklart var det denna natt man skulle ändra till vintertiden. Därför blev det till känslan r e d a n klockan fem! Jag skyndade mig att bre några mackor och tända ljus. Sen fick Marcus släcka lampan till sovrummet och uppvaktningen kunde börja. I hälarna hade jag hela fadderfamiljen med och vi myste i sängen en bra stund. 
Vår älskade 2 åringOscar med självvald fika!

Vi åkte till Naturens hus och fikade. Marcus sade att Oscar fick välja precis vad han ville ha. Gourmand som han var trots sin unga ålder valde han en stor skagenmacka, pärondricka och en tryffelpralin. Och visst hamnade allt ner i matsäcken väldigt glupskt. Vi såg till att han fick lite sömn innan kalaset kunde börja. Mormor hade gjort en sttooooor smaskig tårta och vi fick mycket trevligt besök från Stockholm, Ribbelövs, och till skaran anslöts också familjen Nygårds.

Oscar med mormors urgoda tårta


Oscar med lite blåsassistans

Det var en underbar helg, ett underbart kalas och Oscar sov underbart gott väldigt nöjd med sin 2 åriga dag. Senare på kvällen reflekterade jag och Marcus om vad som hände för två år sedan. Det var definitivt kärlek vid första ögonkastet när Oscar kom. Kärlek. Villkorlös kärlek. Vilken gåva!


Vår stora kärlek!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Foto: Elisabeth
Kram mamma

Kommentarer
Postat av: Cokoris

I love bilderna på oscar speciellt då han får syn på tårtan och då han åker pulka andra bilden samt med blöjan på huvudet fast allihopa är ljuvliga.. ni är saknad! ser det hänt mkt med oscar men det är självklart..de utvecklas å växer i raketfart! puss

Postat av: Anonym

GRattis Oscar i efterskott!! ojoj redan 2 arig... tiden rinner visst bort sa snabbt!!!

2008-11-12 @ 14:37:26
URL: http://web.me.com/annanordgold
Postat av: Mormor

Rätt Oscar, Här ska vi inte beställa en slarvig korv-macka. Visa att Du har restaurang-gener. Så klart kör vi med en Skagen, men dillkvisten ska va större och stå rätt upp!

Kram Mormor

2008-11-12 @ 17:04:38
Postat av: Charlotte

Men åh, vilken snygging Oscar är! Bild nr 2 är ju helt underbar! Kan föreställa mig hur snygg han kommer att vara i 15-16 årsåldern, njut av tiden nu innan alla tjejer tar honom! Stor kram!

2008-11-12 @ 18:47:05
Postat av: jenny

Goa Oscar, han är så söt! Ett stort grattis till honomPuss&kram

2008-11-14 @ 06:30:06
URL: http://jennyk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback