Oscars tredje fisk

Häromveckan skedde det igen. Och vilken fight, Oscar! Frysen börjar bli full, men jag ska nog inte klaga, för jag har faktiskt två killar som ser till att det finns mat på matbordet. Det är bra att kunna sånt ifall det blir dåliga tider. Denna gång filmade Marcus med kameran därav bättre kvalitet.

http://www.youtube.com/v/a1afLQVutJ8&hl=sv_SE&fs=1&%22%3E%3C/param%3E%3Cparam


Och det allra bästa nu är att jag är i mål. Med det tunga lärararbetet. Nästan iallafall, jag rör faktiskt målsnöret alldeles framför mig. Tio arbetsdagar kvar. Jo, jag överlever. Men nästa år? Nästnästa år? Tveksamheten råder, men jag glömmer nog det lagom till nästa år.

Kram Miss trött  


Far är lyrisk

Nu har Oscar gjort det. Flugfiskat. Marcus har verkligen längtat och längtat till en dag som denna, att låta Oscar följa med och fiska regnbågar tillsammans med far sin. Och visst fiskade Oscar upp två regnbågar på egen hand och följde fisket med ett stort intresse. Gissa om hur stolt fadern är? Han är lyrisk och utbrister flera gånger: Oscar är min tronarvinge. Som Minken eller Kungen.


Minken senior och Minken junior

Flugfiskepremiären filmades förstås, dock av mobilen därav lite dålig kvalitét.

Filmsnutten

Regnbågar till middag ikväll. Oscars första!

Kram Miss Regnbåge


Bilder från skidsemestern 2010

Jag medger att det känns lite olustigt att visa vintriga bilder nu när våren äntligen anlänt. Men faktum är att bloggen förvaltar och bär familjens minne för en mycket lång tid framöver och skidsemestern i Sälen tillsammans med Inga och Tommy var en av vårens höjdpunkter så ska det ord,-och bildmärkas här. En mycket skön vecka där alla inblandade njöt av ledighet, god mat, skidåkning och att bara vara. Några soliga, några snöiga men samtliga sköna dagar. Oscar pratar fortfarande om Sälen och att när vi haft sommar, höst och efter att jultomten kommit så ska vi åka skidor igen. Absolut, lillgrabben!


Den lilla familjen på toppen av Lindvallen


Oscar: Jag vill åka sjääääälv!


Chokladpaus innan skidskola


Glasspaus!


Livet leker!


Kram Miss snödrottning

Valborg 2010

Mycket att göra. Varit sjuk. Tiden räcker inte till. Jag har dock inte slutat att blogga. Finns mycket jag vill skriva om men det får jag ta igen senare.

Valborg har ännu en gång passerat. En mycket trevlig valborg i år med mycket choklad. Hemlagad fransk chokladmousse till efterrätt visserligen, men också för att Oscar vann två kilo choklad.Tjugo á 100 gram. Inte bra. Jag som en sann livsnjutare gör ju skäl för ordet mycket mer när det finns alltför mycket gott inom räckhåll. Nåväl. Men har man inte hört att man bara lever en gång? Och att livet är kort. Eller hur?
                                            Och naturligtvis en bild på far och son framför brasan!


Kram Miss Choklad