Första inlägget

Tack Anna, jag blev så inspirerad av att läsa alla dina inlägg och för första gången övervägt att ha egen bloggsida. Sedan det blev inne med att ha egen bloggsida har jag känt att det inte var något för mig. Dels för att jag känner att det finns alltför många som är enbart intresserade av att veta smaskiga detaljer i mitt liv - det kanske ligger i linje med att jag har en yrkesroll som jag är rädd om och att jag befinner mig i en värld som är liten både känslomässigt och i storlek dels för att jag är osäker på var gränsen finns - hur mycket är det helt okej att berätta för vem som helst men det lär jag upptäcka snart.. En sak slog dock mig att det är ett skönt sätt att följa vissa människors liv genom deras blogg, speciellt de som bor i den underbara södra delen av landet, eftersom jag inte håller någon konstant kontakt med men som jag ändå tycker om. Idag den 26 januari på min mormors födelsedag, hon skulle ha blivit 93 år, är jag liggande magsjuk i sängen med den bärbara datorn ovanpå min onda mage. Därav har jag denna förklaring varför jag kunde läsa alla Annas starka inlägg i lugn och ro. Jag som annars brukar titulera mig som en mycket upptagen människa. Snart hittar jag in till kära JK.... och därefter säkert fler besök. Jag avslutar med ett citat som jag gillar: "Vänskap - det är två kroppar i en själ"

Kommentarer
Postat av: jennyk

Gumman, du ANAR inte hur mycket jag saknat dig.. Tänker så mycket på er. Du och jag är ett par upptagna människor - men vi tänker ofta på varandra. Det vet jag. Härligt att du nu också har egen bloggsida - nu kan vi vara mer delaktiga i varandras liv. Puss på dig världens bästa royal

Postat av: Anna M

Åh, vad det värmer att jag inspirerat någon till något! Ännu ett ljusglimt, och inget litet det heller! Tack för det, Alexandra.
Tycker också det är roligt att följa vänners blogg runtom i landet, och på det viset få ta en liten del av deras liv.
Hoppas att du, som den upptagna människa du är, kommer att producera massvis med blogg för det syns redan nu i ditt första inlägg att du nog har en massa klokheter och roligheter att komma med!
Kraam

2006-01-26 @ 19:06:04
URL: http://dagar.blogg.se
Postat av: Jenny I

Jätteroligt att du också börjat blogga! :-) Kramkram!

2006-01-26 @ 19:47:00
URL: http://jennyi.blogg.se
Postat av: Sofia

Nämen har DU också börjat blogga de senaste dagarna?? Vi är ju fler som också började blogga nu i veckan. :-)

Det ska bli väldigt roligt att få följa din blogg eftersom vi inte ju ses så ofta numera pga avståndet. Puss!

2006-01-26 @ 20:04:49
URL: http://sosia.blogg.se
Postat av: Cokoris

Välkommen till blogg-världen, värst vad vi ynglar av oss helt plötsligt men du är sååå hjärtligt välkommen och det e ju bara skoj läsa vad som händer hos dig i Örebro :-) PUSS

2006-01-26 @ 20:45:53
URL: http://cokoris.blogg.se
Postat av: tess

åhh puss på dej vännen. kul du börjat med blogg du med! då får man hänga med vad som händer i ditt liv! förresten, paulina o jag har köpt bilj till san francisco nu! snabbade på oss för vi visste det skulle bli dyrt i längden om vi väntade. ;) skönt! en sak mindre att tänka på i vår! pusspuss

2006-01-26 @ 23:10:10
URL: http://tessadventures.blogg.se
Postat av: nea

hej! här är ännu en som kommer att följa din blogg :) fast man kan väl inte bara ta, utan att ge, så jag har en egen oxå, neak.blogg.se ;)

kramar nea

2006-01-27 @ 08:39:50
URL: http://neak.blogg.se
Postat av: Isabel

Kommer att följa dig - råkas ibland så hoppas allt är väl - kul du har en egen blogg - nu blir det väl utspritt i hela landet att fler och fler har bloggsidorna -

2006-01-27 @ 11:36:50
URL: http://isabelengwall.blogg.se/
Postat av: Anna

har ar jag som har hittat dig i blogg-varlden.. ska bli kul att lasa dina bloggar.. halsa din pojke.. kram.

2006-01-28 @ 03:48:17
URL: http://nordgold.blogg.se
Postat av: Ulrika

"Du är pjätt!".
Ibland känns det skönt att ha en privat skämt mellan 2 personer, för då har de någonting gemensamt med varandra och ett minne att dela med sig.
Jag tänker på dig och undrar hur du har det idag. Jag hör lite vad du gör via ryktesvägar (bara bra saker som t.ex du joggar, fick ett jobb, har en underbar sambo...)
Det ska bli kul att du bloggar så man kan läsa dina egna ord vad du gör eller vad du tänker på just då du skriver dessa ord.
Kram på dig!

2006-01-28 @ 08:34:41
URL: http://frugan.webblogg.se
Postat av: Tobbe

Hallå där - visst är det assvårt att skriva när man vet att ens elever kan läsa sånt man har skrivit om. En svår balansgång, men den finns där.. =) Lycka till!

2006-01-30 @ 20:38:12
URL: http://tobbert.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback