Ett tag sedan.....

jag skrev sist. Hur man än gör i decembermånaden så blir det alltid fullt upp både på jobbet och hemma. Vi har inte julpyntat så värst mycket i år och det är av två anledningar: vi kommer inte att vara här i jul, och när vi kommer tillbaka så är det dags att ta itu med flytten. Vår nästa destination är Boston. Och andra stoppet blir i Los Angeles. Vi kommer att fira jul med farmor, som särskilt önskade att träffa barnbarnen, och därmed även barnbarnbarnen. Tanken att alla i USA får träffa Oscar lockade också så den 23 december kommer flygplanets nos att styra över atlanten. Nyår i LA tillsammans med syskonen och kusinerna. Marcus hoppas på en NHL-match, och jag en träff med familjen Bibb. Annars tänker vi bara ta det lugnt och försöka relaxa även om vi är på resande fot.

Oscar har fått en dagisplats på Jollen i Lillån. Bara tanken att han ska inskolas känns.... Ja, det är återigen att inse att han har blivit så stor. Vi ser fram emot det, och är inte så oroliga vad gäller Oscar. Han älskar att leka och tycker om att vara bland människor, så ett dagis bör vara som ett paradis för honom. Vi är särskilt glada att det blev i Lillån då vi snart kommer att titulera oss som Lillånbo, och hellre skjutsa honom till Lillån i en månads tid och få honom på rätt dagis istället för att inskola honom två gånger om han skulle börja någonstans här i närheten.

Och här ligger 8 st stora tapeterböcker. Otroligt roligt, men också väldigt svårt i och med det finns så mycket att välja på. Dessutom har jag och Marcus inte direkt samma smak, men vi kommer nog ganska bra överens ändå. Vardagsrummet, våra sovrum och ev. hallen på bottenvåningen ska tapatseras om. Köket kommer vi att vänta då vi ska renovera hela köket när vårt konto blivit lite tyngre. Och badrummet på andra våningen ska också fixas, ev. flytta fram väggen en bit att vi beslöt att vänta med att tapatsera om däruppe. Jag tror också det är bra att bo där ett tag och se vilka behov och önskemål vi har. Två väggar mellan köket och vardagsrummet ska rivas upp då vi vill ha en öppen planlösning. Spännande, men det gäller nog också att ha en stor portion tålamod.

                                     image186
                                                     Vår stora pojke!


Ikväll en mycket spontant middag hos Nygårds. Sånt gillar jag!

Ha fortsatt skön helg!

Kram Miss Icelandair