Packning, packning

Fortfarande sur. Men jag lade aggressiviteten i att packa tre lådor på femton minuter. Nu har vi packat 12 lådor och det syns fortfarande ingenting. Förstår inte. Jag har försökt vara sträng och sortera vad vi behöver och lagt undan mycket som ska lämnas på Myrorna eller någon secondhandaffär i stan. Och sen tar det också mycket längre tid med barn. Inte bara för att Oscar behöver uppmärksamhet då och då från oss utan för att Oscar tycker det är så roligt att packa upp. Ja, vi packar ner och han passar på så fort vi inte ser, packar upp allt igen. Det är svårt att förklara för honom att vi ska flytta till ett hus och att han äntligen får ett eget rum. Det ska bli spännande att se hur han tar det sen.

Bergvärme beställd. Tapeterna också. Känns kanon.

Fyra dagar kvar i lägenheten, fast vi kommer inte att bo i huset än. Marcus vill riva två väggar, och tapetsera om först innan flyttlasset kan gå härifrån. Vi längtar!!

image198
En paus från packningen, förmodligen årets enda riktiga vinterdag i Örebro.

image199
Oj! Det var inte meningen.......

image200
Oscar lik Bambi på hal is

Köket fortfarande en favoritplats. Dagis också. Oscar säger ofta Oj. Oj. Oj. Älskar spagetti. Sover mycket bra. Glad.

Kram Miss Egg

Kommentarer
Postat av: Cokoris

GAPSKRATT det var det här bloggen jag väntade på-. typ.... Oscars bravader i köket.. kakao x2, havre och nu ägg... lilla gubben!!! haha så han packar upp det ni packar ner.. riktig busunge ni fått därhemma.. matskafferiet och allt annat är ju buskul och äventyr för en sån liten gullunge!! MISS Y!!!

2008-02-11 @ 21:37:18
Postat av: jenny

ha ha! härliga bilder! undrar va det blir för hyss nästa gång

Postat av: jenny i

Gud, jag skulle också bli så så så ARG över parkeringsboten! Så jäkla onödigt liksom.. och ja speciellt nu när ni flyttar och vill inget annat än lägga sina pengar på nya möbler! Det är likadant här... vi har veckodagsparkering eller vad det kallas för, här hemmma nu mellan nov-maj, en rad får man inte parkera på måndagar och den andra på tisdagar, osv alla veckodagar utom helgdagar. Det gäller att komma ihåg. Vi har åkt dit några ggr men nu har vi klarat oss på ett jättebra tag, och vi är mycket bättre på att komma ihåg speciellt nu när vi vill att pengarna ska användas till mycket roligare saker i samband med flytten. Lider med dig. Underbart att Oscar verkar stortrivas på dagiset! Härliga bilder du lagt upp också hihi... kramar!

2008-02-13 @ 09:16:00
Postat av: Malin Carlsson

Garvar åt alla bilder med Oscar som har hittat på en massa hyss i köket. :D Han planerar väl att bli kock när han blir stor. Å andra sidan är det ju dåligt med is/snö ute då kan Oscar åka på äggen istället. Inte dumt!! :D Kramm

2008-02-16 @ 16:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback