I am back...

Nästan. Skriver på jobbet nu. Glocalnet har KOMMIT igår. men uppkopplingen till vårt nummer sker först den 29 mars. Ska ringa och kolla om det är möjligt att bli uppkopplad tidigare än så. Jag klättrar inte på väggen direkt, men det underlättar så mycket att kunna kolla saker och ting hemma också, och jag hinner inte med e-mailkontakt på jobbet heller. Internet är bra att ha. Helt enkelt.

Påsklovet har varit skönt på många sätt. Vi beslöt att inte göra något med huset. Vi behövde avkoppling båda två, och ville ägna oss åt god mat och umgänge och det blev mycket av det också. Oscar har varit påskkärring i lördags. I fem minuter typ. Men rosiga kinder och fräknar blev kvar hela dagen. Bjuder på bilder när vi fått igång någonting som är jättebra att ha hemma.

Måste planera två lektioner nu. På återseende!

Kram Miss arbetande Kvinna

Kommentarer
Postat av: Cokoris

Rätt gjort. även om man nyss flyttat så förtjänar man lite leidghet! man ska inte komma tillbaka till jobbet tröttare än innan :-) puss på dig miss arbetande kvinna.. arbeta inte ut dig bara! miss youv

Postat av: Mormor

Heja Oscar, Säg till Din mamma att vi är många, med mormor i spetsen, som vill se foto på Oscar som påskkärring. Fint foto säkert, att förstora, till t.ex. Oscars studnetexamen?
Kram Mormor

2008-04-01 @ 16:47:33
URL: http://flyfishing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback