Zara

Gott folk,

Oscar är inte i form idag. Väldigt hostig och snuvig. Vi var hemma och tog det lugnt några timmar, sedan föreslog Marcus att vi kanske skulle ta oss en sväng till stan. Frisk luft behöver Oscar till och med menade han. Vi gick en promenad och försökte få Oscar att somna i vagnen, men det gick inte så bra. Oscar är barnsligt förtjust i Örebros stadsbussar. TITTA BUSS. TITTA DÄR BUSS. TVÅ. Och sedan vinkade han iväg en buss. Till slut beslöt vi oss att fika på Waynes Coffee och Oscar var inte sen att peka på en chokladboll och pärondricka.  

Vi tog oss en snabb titt på Zara. Marcus provade några tröjor på rea, men inga av dessa passade riktigt bra. Jag coachade lite medan Oscar tittade på slipsar, kände på ett par tröjor och gick runt oss hela tiden. Sedan var vi på barnavdelningen och hittade ett par snygga jeans till Oscar, och en grå v-ringad tröja. Oscar var så stolt, för en sådan har pappa också. När vi betalade och skulle gå från affären plingade det till.

Oj. De har säkert glömt att ta bort larmknappen på någon klädsel i påsen. Vi lämnade ifrån den och det visade sig att det inte var fel på den. Då tackade vi för oss och skulle gå, men det plingade till igen. Va.. Då kände jag att kvinnan som jobbade i butiken började granska oss, sneglade lite och var osäker på oss.  Vi började bli lite nervösa och började kolla vagnen, väskan och allt. Vi kunde inte hitta något och kvinnan bad oss att gå var och en och så fort vagnen var utanför affären plingade det till. VAD!

Sen kunde Marcus hitta en brun polotröja under vagnen. Herregud! Det har Oscar stoppat in bara så där. Vi försökte förklara för kvinnan att vår son bara slängt in den. Hon var lite misstänksam, men till slut valde hon att tro på oss.

Det kunde faktiskt sluta med att vi blir polisanmälda. Alexandra och Marcus. 

Kram Miss Zara

Kommentarer
Postat av: Piggelin

Ojoj..Oscar gillade nog polotröjan;)

Postat av: Anonym

Oj vilken historia! Skönt att det slutade lyckligt iallafall :) Ni får ha ett extra koll på Oscar nästa gång men jag kan tänka mig att det INTE är lätt att hålla koll efter allt som han gör! :) Tycker att kvinnan i affären borde ha lite mer förståelse för ungar kan ju göra sånt utan föräldrarnas vetskap! :) Stor kram!

2009-02-08 @ 01:24:58
Postat av: Simone

Ni har en busfrö pojke, Oscar!!hihi... Kram:)

2009-02-10 @ 10:53:25
URL: http://moon.blogg.se/
Postat av: Pia

Åh vad hemskt, kan tänka mig hur det kändes för er..inte kul: Men att underbara Oscar är busig det vet vi ju redan :).

stor kram och trevlig helg!!!

2009-02-13 @ 13:43:13
Postat av: cina törnblom

Jag läste o log det roliga ni berättade men det kunde inte ha varit roligt till slut om det blivit något allvarligt. Men som tur att de trodde på er..Lustig att det hände det utan ni inte vetat om det :)

Kram!

2009-03-04 @ 21:59:28
URL: http://mimmimussepigg.blogg.se/
Postat av: Annie wehlin

Hahaha så pinsamt :)

2009-03-19 @ 20:41:52
Postat av: Annie wehlin

hahaha så pinsamt :)

2009-03-19 @ 20:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback