En toppenhelg

Gott folk,

tack till dig, anonym, som gjorde lite efterforskningar om Alfons Åberg. Milla är visst en tjejkompis, inte en syster som jag trodde från början. Mållgan har vi inte träffat än, men några nya Alfons Åberg böcker ska inhandlas i takt med Oscars ålder och när tiden är mogen ska vi träffa låtsaskompisen.

Igår sken solen från en klar himmel. Det var inte svårt att bestämma vad vi ville göra. Vi styrde herrgårdsvagnen till SSH (Storstenshöjden) och åkte skidor. I stället för att ordmärka dagen låter jag några bilder visa hur underbar dagen var. Oscar åkte alldeles själv med hjälp av enbart selen och vi trodde verkligen inte han skulle lära sig så fort. Dagen slutade med att han ville åka liften alldeles själv. Nej, inte än. 

Han tycker det är så roligt och har talat om för oss "SKIDOR ROLIG, IMORGON OM IGEN SKIDOR". Nej, inte imorgon, men vi har lovat honom inom mycket snar framtid. Och så har vi bokat oss fyra skiddagar i Dalarna med stuga och vänner. Vi har från början trott att vi skulle tillbringa ganska mycket tid i pulkabacken där, men jag tror faktiskt att vi kommer att vara i barnbacken med skidor betydligt mer. Vilken fantastisk känsla, att kunna göra saker med familjen och att alla njuter så mycket av det tillsammans. Jag log hela tiden. Denna lycka!


Första åket


Fikapaus i solenOscar: Mer! Mer! (han blev sur när pappa stannade för att få vila lite, ni vet, mjölksyra i  benen!)Oscar: Mer fart!
Och det värker riktigt bra i baken idag. Bra träning! Man fick ju böja väldigt mycket och ändå spänna sig. Tack Oscar!

Kram Miss Romme

Kommentarer
Postat av: Mio & Ira

Hihi, ja han har ju anlag, två föräldrar som är duktiga på åka skidor, jaa fattas bara annat, inte pulkabacke Alexndra, nä barnbacke nästa sen är det svarta pisten eller vad det nu heter .. ha ha ha ha !! PUSS

Postat av: Malin C

Åh, vad härligt att se på glädjande foton på er! Tänk att det är så roligt att åka skidor särskilt i fint väder. Själv åkte jag längdskidor två varv runt sjön i Ånnaboda igår. Med paus för att äta apelsin, vila och sola.:) Kram

2009-03-01 @ 19:29:57
URL: http://steneborg.se
Postat av: Fia

Så kul med slalom! Jag åkte jättemycket när jag var yngre och saknar det enormt mycket. Nicklas är inte lika intresserad av att åka, så därför har det inte blivit något åkning. Men förhoppningsvis till påsken, vi får se. :)

Oscar är så duktig! Kul att han hittat något som han gillar att göra! :)

Kram.

2009-03-01 @ 20:49:57
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: pia

Hej söta vän! Verkligen underbara bilder! tänkte precis samma- det blir nog inte så mycket pulka:) Om nu bara solen skiner så kommer vi få underbara dagar..och så ska vi fixa fram regler till Kanasta! puss puss

2009-03-02 @ 14:11:50
Postat av: cina törnblom

heejj..nu e jag inne i din blogg, nu ska jag försöka hänga med. läste då för länge sen då o då men sen rann det i sanden och nu verkar det kanske jag är tillbaka o ser hos andra blogg o själv öppnat en blogg. Va fina bilder det e på er allihopa när ni åkte slalom, har ju hört dig berätta om det men inte själva sett bilderna. Det var verkligen upplevelse för Oscar.Vi har pratat om det många gånger att AManda och Olivia också ska göra det men vad gör vi då bara uppskjuter det hela tiden o det blivit annat istället. Men det har blivit antal gånger för skridskor för tjejerna. Förra året provade Amanda på skridskoskolan och hon sade det var hennes första o sista gången, vägrade lära sig. Men nyss vänjde hon sig och ville lära sig men Olivia kämpade och undrade varför skridskorna är så här. hi..Kram!

2009-03-04 @ 21:52:49
URL: http://mimmimussepigg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback